Прати ни порака

Контакт инфо

Најпосетениот настан за планински велосипедизам, планинарење и планинско трчање за 2016, по вторпат во организација на Тиквешки Точакџии, Ве повикуваме на АлШар 2017-Допри го сонцето, кој ќе се одржи од 09-11 Јуни 2017год. Детали околу настанот во периодот кој следи, и секако, ГОЛЕМИ изненадувања и незаборавно дружење и уживање во прекрасните предели на Кожув Планина. Поради голем интерес за АЛШАР 2017, Ве известуваме дека може да извршите резервација на пакетите за настанот

 

Цане Поп Ристов бр.7

  070 911 912