АЛШАР - ДОПРИ ГО СОНЦЕТО

Оваа година во пазувите на прекрасниот Кожуф и околината на селата Рожден, Мајден и мистичниот Алшар ќе се одржи првото издание на велосипедскиот спортско-рекреативен настан „АлШар 2016”. Подолу го имаме тизерот, па изјаснете се дали сте спремни да го „допрете сонцето”?

 

превземено од karas4training.com