Алшар 2017 - Допри го сонцето

Најпосетениот настан за планински велосипедизам, планинарење и планинско трчање за 2016, по вторпат во организација на Тиквешки Точакџии, Ве повикуваме на АлШар 2017-Допри го сонцето, кој ќе се одржи од 09-11 Јуни 2017год.

Детали околу настанот во периодот кој следи, и секако, ГОЛЕМИ изненадувања и незаборавно дружење и уживање во прекрасните предели на Кожув Планина.

Поради голем интерес за АЛШАР 2017, Ве известуваме дека може да извршите резервација на пакетите за настанот на Тел: 070/ 911-912.

Поздрав од Тиквешки Точакџии!!!

 

превземено од karas4training.com