Петок

16:00 - 23:45
Мрежичко - Пристигнување и сместување(самостојно) на учесниците

20:00 - 21:00
Мрежичко - концерт на КУД ТИКВЕШ-Кавадарци со програма од танци и нивна кореографија

21:00 - 23:45
Мрежичко - Настап на тиквешката акустична група "ЧАРДАК"

Explore

Сабота

07:00 - 11:00
Мрежичко - Будење на кампот, пристигање на учесниците

11:00 - 15:00
Мрежичко - Дефиле и возење на крос мотори, ATV-a, и теренски возила низ патеките на АлШар2018

15:00 - 19:30
Мрежичко - Организиран ручек за учесниците на мото крос, ATV, и теренски возила кои поседуваат купон за ручек

19:30 - 21:00
Мрежичко - настап на Ди Џеј Славе Келешковски

21:00 - 22:00
Мрежичко - Културно-уметничка програма во продукција на РТК.МК(#ЛакардиитеНаПаја)

22:30 - 23:45
Мрежичко - Настап на групата Bad-Ass-All

Explore

Недела

07:00 - 09:30
Мрежичко - Бесплатен појадок Тиквешки Пишии за учесниците со пакет АлШар2018, на означен дел Видиковец над с.Мрежичко, дел пишии и во кампот

07:00 - 07:30
Мрежичко - Будење на кампот

07:30 - 10:00
Мрежичко - Химната на Р.Македонија и подигање на јарбол на Македонското знаме -Регистрација на учениците до 10ч и подготовка за турите

10:00 - 10:30
Мрежичко - Официјално отварање на АлШар2018 -Старт на Голема Велосипедска Тура

10:30 - 11:00
Мрежичко - Старт на Средна Велосипедска Тура и Старт на Голема Планинарска Тура со ПСД ОРЛЕ

11:00 - 14:00
Мрежичко - Старт на Мала Велосипедска Тура и Мала Планинарска Тура со ПСД ОРЛЕ -Околу 14часот пристигнување и поздравување со учесниците на целната линија

14:00 - 17:30
Мрежичко - Ручек за учесниците со купон за ручек од Пакет АлШар2018 со вклучени пијалоци

17:00 - 18:30
Мрежичко - Голема забава и извлекувања на Подароци

Explore